Timmar kopplade mot projekt

Projekt- och timregistreringsmodulerna är 100% integrerade, vilket innebär att alla timmar måste registreras mot ett projekt. Man måste även välja om man vill registrera timmarna mot antingen arbetstyper eller projektuppgifter (uppgifterna är i sin tur kopplade mot arbetstyper).

(Norsk video)

Tillgång via huvudsidan i modulen

• I vänstermenyn på huvudsidan i modulen finns en länk till huvudmodulen för timregistrering.

Tillgång via projektöversikten

• Via menyn i projektöversikten inne i ett projekt kan man klicka på ”Registrera timmar på detta projekt” för att öppna timregistreringsvyn. Man kan även klicka på ”Gå till timregistrering” för att gå till huvudmodulen för timregistrering.

Tillgång via uppgifter

• I uppgiftslistan ”Projektuppgifter” på huvudsidan för projektmodulen kan man klicka på pilsymbolen till höger om uppgiften och välja ”Registrera timmar på uppgift” för att öppna registreringfönstret på den aktuella uppgiften.
  • I uppgiftsöversikten på ett projekt, under fliken ”Planläggning”, kan man högerklicka på en uppgift och välja ”Visa uppgift(er)” och sedan klicka på ”Registrera timmar” för att få upp samma registreringsfönster som under ”Projektuppgifter” här ovan.